Voor en door het onderwijs

We slaan de brug tussen het onderwijs en kunstmatige intelligentie. De experts van Onderwais hebben hun roots liggen in het onderwijs en geloven dat AI de potentie heeft om het leerproces te verbeteren en de onderwijservaring te verrijken. Door scholen te helpen bij het begrijpen en omarmen van AI-technologie, profiteer je als school van de voordelen en bereidt je studenten voor op de toekomst.

Voor en door het onderwijs
Voor en door het onderwijs
Voor en door het onderwijs
MODERN ONDERWIJS VOOR IEDEREEN

Alle kennis in huis

We ondersteunen scholen bij het effectief inzetten van AI en ChatGPT in het onderwijs. We willen leraren en onderwijsinstellingen voorzien van de nodige kennis en hulpmiddelen om AI op een verantwoorde manier te gebruiken en zo het leerproces te verbeteren.

1. Bewustzijn vergroten

We willen het bewustzijn vergroten over de mogelijkheden en voordelen van AI in het onderwijs. We bieden informatie en educatieve bronnen om leraren en scholen te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Start Nu!

2. Betere onderwijsvaardigheden

We streven ernaar om leraren te helpen hun vaardigheden op het gebied van AI en ChatGPT te verbeteren. We bieden trainingen, workshops en begeleiding om hen te helpen AI-effectief in de klas te integreren.

Start Nu!

3. Beleidsadvies op maat

We verstrekken beleidsadvies aan onderwijsinstellingen en helpen hen bij het ontwikkelen van richtlijnen en beleid rond het gebruik van AI en ChatGPT in het onderwijs. We streven naar een evenwicht tussen technologische innovatie en ethische overwegingen.

Start Nu!

4. Onderzoek en ontwikkeling

We zijn toegewijd aan het voortdurend verkennen van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van innovatieve toepassingen van AI in het onderwijs. We werken samen met onderwijsinstellingen, onderzoekers en andere belanghebbenden om de grenzen van AI-gebruik in het onderwijs te verleggen.

Start Nu!
About Me
Sweder Visser, Onderwijs Ontwikkelaar OnderwAIs

AI bevordert betrokkenheid en maakt tijd vrij voor gepersonaliseerde interacties tussen docenten en leerlingen.

“Artificial intelligence (AI) heeft de potentie om het onderwijs te transformeren, met gepersonaliseerd leren en ondersteuning voor docenten. AI kan educatieve inhoud aanpassen aan de individuele behoeften van elke leerling, en docenten helpen bij administratieve taken."
Sluit Jouw School Aan