Missie & Visie

Shape Image One

Onze Visie

We slaan de brug tussen het onderwijs en kunstmatige intelligentie (AI). Bij Onderwais geloven we dat AI de potentie heeft om het leerproces te verbeteren en de onderwijservaring te verrijken.

We streven ernaar om scholen te helpen bij het begrijpen en omarmen van AI-technologie, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen ervan en studenten kunnen voorbereiden op de toekomst.

Onze missie

We ondersteunen scholen bij het effectief inzetten van AI en ChatGPT in het onderwijs. We willen leraren en onderwijsinstellingen voorzien van de nodige kennis en hulpmiddelen om AI op een verantwoorde manier te gebruiken en zo het leerproces te verbeteren.

Onze doelen zijn:

1. Bewustzijn vergroten:

We willen het bewustzijn vergroten over de mogelijkheden en voordelen van AI in het onderwijs. We bieden informatie en educatieve bronnen om leraren en scholen te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

 

2. Onderwijsvaardigheden verbeteren:

We streven ernaar om leraren te helpen hun vaardigheden op het gebied van AI en ChatGPT te verbeteren. We bieden trainingen, workshops en begeleiding om hen te helpen AI-effectief in de klas te integreren.

 

3. Beleidsadvies:

We verstrekken beleidsadvies aan onderwijsinstellingen en helpen hen bij het ontwikkelen van richtlijnen en beleid rond het gebruik van AI en ChatGPT in het onderwijs. We streven naar een evenwicht tussen technologische innovatie en ethische overwegingen.

 

4. Onderzoek en ontwikkeling:

We zijn toegewijd aan het voortdurend verkennen van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van innovatieve toepassingen van AI in het onderwijs. We werken samen met onderwijsinstellingen, onderzoekers en andere belanghebbenden om de grenzen van AI-gebruik in het onderwijs te verleggen.