Over Ons

Shape Image One
Het Team

Welkom bij OnderwAIs!

Wij zijn een dynamisch en gepassioneerd bedrijf dat zich bezighoudt met kunstmatige intelligentie (AI) en onderwijs. Ons doel is om innovatieve oplossingen te vinden voor het integreren van AI-technologie in de onderwijs sector.

Met onze expertise streven we ernaar om scholen te ondersteunen bij het benutten van de volledige potentie van AI.

Ontdek Onze Cursussen
About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

00

Gecertificeerde Deelnemers

00

Aangesloten Scholen

00

Trainers

00

Tevredenheidsscore

Het Team

Leer Onze Collega's Kennen

Bij OnderwAIs geloven we in flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Matthijs van Dam

"We begrijpen dat het onderwijs voortdurend evolueert en dat zowel scholen als leraren mee moeten met de innovaties. We zetten ons daarom in om flexibele oplossingen te bieden die kunnen worden aangepast aan de unieke vereisten van elke onderwijsinstelling".

Matthijs van Dam

OnderwAIs Coördinator
shape image shape image shape image

Studiedag met thema AI?

Wij bieden diverse studiedagen en workshops aan om scholen te ondersteunen bij het integreren van AI in het onderwijs. Tijdens deze interactieve sessies gaan we in op verschillende onderwerpen, waaronder:

1. Hoe leerlingen AI gebruiken.

1. Hoe leerlingen AI gebruiken.

2. AI toepassingen in lesstof.

2. AI toepassingen in lesstof.

3. Werkdruk verminderen met AI.

3. Werkdruk verminderen met AI.

Persoonlijk ontwikkelen in onze Online Leeromgeving?

Onze online leeromgeving biedt docenten de mogelijkheid om zelfstandig te oefenen en hun kennis over AI verder te ontwikkelen. Begin met de basis of duik de diepte in:

1. Basistraining

1. Basistraining

Deze training begint bij de basisprincipes van AI en leidt docenten stap voor stap naar het werken met diverse AI-tools.

2. Vervolgcursus

2. Vervolgcursus

Gebaseerd op de workshops bieden we een verdiepende cursus aan om de opgedane kennis te verfijnen. Met deze kennis kunnen docenten AI op een praktische en effectieve manier integreren in hun lessen, wat een waardevolle toevoeging is aan het onderwijsprogramma.

Goed AI beleid ontwikkelen?

Bij Onderwais begrijpen we dat het ontwikkelen van een adequaat beleid rondom kunstmatige intelligentie (AI) in het onderwijs een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden we gespecialiseerde ondersteuning om scholen te helpen bij het vormgeven van hun beleid met betrekking tot AI.

Meer dan Technologie

Meer dan Technologie

Het succesvol integreren van AI in het onderwijs vereist meer dan alleen verstand van technologie. Het gaat ook om het ondersteunen van leraren en het helpen van scholen bij het ontwikkelen van een duidelijke visie en beleid rondom AI.

Gepersonaliseerde begeleiding

Gepersonaliseerde begeleiding

We werken nauw samen met scholen om hun behoeften en uitdagingen te begrijpen, en bieden gepersonaliseerde begeleiding en training om ervoor te zorgen dat AI op een effectieve en verantwoorde manier wordt gebruikt.